Horn med ost og bacon.
Ingredienser:
7 dl helmelk
50 g fersk gjær / 1 pk tørrgjær
2 ts salt
200 g meierismør
2 l hvetemel (evt bytt ut noe av hvetemelet med grovere type)
300 g (tørrsaltet) bacon (stekes i biter før man bruker det i hornene)
300 g revet ost
1 egg til pensling
Fremgangsmåte:
Ha mel salt og gjær i en bolle. Bland sammen.
Smelt smør og hell i melk, Varm opp til 37 grader.
Hell dette i melblandingen. Elt i 10 minutter.
La heve i 1 time.
Del deigen i 4 emner. Kjevle ut hvert emne, og del i 8. Legg ost og bacon på hver "del", og rull sammen til horn.
La etterheve i 45 minutter.
Stekes på 225 grader i ca. 13 minutter. (varierer etter type ovn)
7 dl helmelk
50 g fersk gjær / 1 pk tørrgjær
2 ts salt
200 g meierismør
2 l hvetemel (evt bytt ut noe av hvetemelet med grovere type)
300 g (tørrsaltet) bacon (stekes i biter før man bruker det i hornene)
300 g revet ost
1 egg til pensling
Fremgangsmåte:
Ha mel salt og gjær i en bolle. Bland sammen.
Smelt smør og hell i melk, Varm opp til 37 grader.
Hell dette i melblandingen. Elt i 10 minutter.
La heve i 1 time.
Del deigen i 4 emner. Kjevle ut hvert emne, og del i 8. Legg ost og bacon på hver "del", og rull sammen til horn.
La etterheve i 45 minutter.
Stekes på 225 grader i ca. 13 minutter. (varierer etter type ovn)
Kommentarer
Legg inn en kommentar